Bestuur

Flor Verheyvoorzitter
2014Flor

Na haar studie psychologie (RUG) studeerde Flor Verhey in 1994 af aan het Utrechts Conservatorium, waar zij piano klassiek studeerde bij  Herman Uhlhorn en Sumiko Nagaoka. Sindsdien heeft zij een pianolespraktijk in Nieuwegein, waar zij met passie les geeft aan kinderen en volwassenen. Zij is mede-oprichter van BUzziNG, waar zij met veel plezier samen met bevlogen collega’s de thema’s ontwikkelde.
Naast voorzitter van stichting BUzziNG maakt zij al jaren deel uit van het bestuur van EPTA Nederland, de vakvereniging voor pianisten en pianodocenten in Nederland, sinds 2011 als vice-voorzitter.

Anke van der Vinnesecretaris
2014Anke

Anke van der Vinne behaalde in 1993 haar DM diploma hoofdvak piano. Zij heeft gestudeerd bij Thom Bollen en is afgestudeerd bij Sumiko Nagaoka. Van 1995-2013 werkte zij met veel plezier als pianodocent bij kunstencentrum De Kunstlinie in Almere.
Op dit moment heeft zij een bloeiende lespraktijk in Houten. Naast haar werkzaamheden voor BUzziNG is zij actief als coördinator voor de EPTA graadexamens in Werkhoven en speelt zij samen met twee collega’s uit Houten in een pianotrio.

Chantal Kempermanpenningmeester
2014Chantal

Chantal Kemperman heeft met veel plezier pianoles bij Anke van der Vinne en is sinds 2012 penningmeester bij stichting BUzziNG. Zij heeft economie gestudeerd (VU) en werkt als bedrijfsvoeringsadviseur bij de overheid. Zij heeft nu twee keer deelgenomen aan de pianodagen en vindt het met name interessant meer te weten te komen over de achtergrond van de betreffende componist.

Willy Muller lid bestuur
2014Willy

Willy Muller-van Doorn was verbonden aan de HKU als hoofddocent piano en pianomethodiek, was o.a ‘Course leader of Bachelor of Music in Music and Arts Education’ en enige tijd coördinator van de hoofdvak-piano-afdeling. Ze studeerde bij Wolfgang Wijdeveld (piano-B en Solodiploma piano), Chris Bos (SMu) en Anton Dresden (Koordirectie hv bij SMu).
Op basis van het voorgaande is ze, als vrijwilliger, vanaf de oprichting actief als lid van het bestuur van BUzziNG en daarnaast als jury-lid, begeleider, koordirigent e.a.

Aletta Sebus – lid bestuur
2014Aletta Sebus

Aletta Sebus studeerde hoofdvak piano aan het Utrechts Conservatorium bij Robert Groslot en Herman Uhlhorn. In 1993 behaalde zij haar Docerend Musicus diploma. Na haar afstuderen specialiseerde zij zich in de liedbegeleiding en volgde cursussen bij Thom Bollen en Rudolf Janssen. In de jaren die volgden begeleidde Aletta diverse zangers en  koren en was zij vaste pianiste van het Zangtheater aan de Zeister Muziekschool. Aletta is als pianodocente verbonden aan de Muziekschool in Zeist en het Muziekcollectief ‘Fulco de Minstreel’ in IJsselstein. Met klarinettiste Johanna Eijsbouts en fluitiste Saskia Verhoek vormt zij het Trio ‘Farfalla’, met veelzijdig repertoire: veelal Klassiek maar met een knipoog naar het lichtere genre. 


Hetty Floors – vaste docent
2014Hetty

Hetty Floors heeft piano gestudeerd bij Nelleke Geesink in Zwolle. Ook heeft Hetty de opleiding koordirectie van voorheen de SNK in Rotterdam afgerond. Al geruime tijd geeft zij met hart en ziel les in haar privé-praktijk en aan diverse kunstinstellingen zoals De Kubus in Lelystad en tegenwoordig bijna fulltime bij Quintus in Kampen. Jarenlang leidde zij een kinderkoor in Zeist. Hetty houdt veel van musiceren met anderen. Voor stichting BUzziNG heeft ze diverse projecten ontwikkeld. Hetty Floors maakt sinds 2008 als secretaris deel uit van het bestuur van EPTA Nederland.